Despre

Despre LCM Systems

LCM Systems
 

Istoric

LCM Systems Ltd este specializată în soluții pentru măsurarea sarcinii, care sunt utilizate în diverse industrii la nivel mondial. Înființată în 1984 pentru a furniza industriei yachting-ului celule de sarcină de precizie și sisteme de citire, compania s-a dezvoltat rapid, furnizând acum competență de inginerie și proiectare sectoarelor de piață, inclusiv al petrolului și gazelor, construcțiilor civile, marin și offshore, aerospațial, sistemelor grele de ridicat și ingineriei procedeelor. Fabricăm o gamă cuprinzătoare de celule de sarcină și aparataj standard, însă o parte semnificativă din activitate noastră comercială reiese din furnizarea produselor la comandă, concepute pentru a îndeplini cerințele specifice ale clienților. Ne mândrim cu capacitatea de a furniza soluții inovatoare pentru probleme complexe și solicitante de măsurare a sarcinii.

Activități comerciale

Toate produsele și sistemele sunt concepute și construite în regim intern la sediul central și în fabrică, situate în cadrul instalațiilor speciale din Newport, Insula Wight, MB. Nu suportăm o structură de regie superioară, astfel că putem oferi clienților noștri produse de calitate la prețuri foarte competitive.

Instalații

Capacități 

Pentru a vizualiza broșura corporativă, vă rugăm să faceți clic Broșura Corporativă (Română) / Corporate Brochure (English)

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage