Noutăți : Păstrarea elementului de divertisment din industria de divertisment

Păstrarea elementului de divertisment din industria de divertisment

Home - load shackle

Niciun eveniment, indiferent cât de mare sau mic, nu este scutit de reglementările stricte de sănătate și siguranță. De la festivalul local AmDram la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012, locurile de desfășurare, precum și companiile organizatoare trebuie să monitorizeze strict sarcinile fixate pe instalații, culise, sistemele de iluminare, sistemele aeriene și ecranele mari LCD. Având în vedere că siguranța personalului din culise, artiștilor și celorlalți participanți la eveniment are un caracter crucial, este importantă utilizarea unor celule de sarcină de calitate superioară. Precizia, fiabilitatea și încrederea deplină în datele măsurate este critică, la fel de importantă fiind si asigurarea conformității cu standardele și reglementările de sănătate și siguranță.

Ținând cont de aceste aspecte, producătorii de celule de sarcină, LCM Systems, oferă o gamă de produse pentru măsurarea sarcinii care sunt ideale pentru o gamă largă de criterii de încărcare și provocări unice pentru domeniul divertismentului. 

Constituită pentru a asigura monitorizarea continuă și precisă a sarcinii și tensiunii, LCM Systems a furnizat celule de sarcină pentru o gamă largă de aplicații în cazul evenimentelor din domeniul divertismentului, acestea fiind utilizate la Jocurile Olimpice de la Londra, la Teatrul Național, la O2 Arena și la London Eye, pentru a enumera doar câteva evenimente. 

Gama de inele de sarcină LCM este disponibilă cu capacități cuprinse între 1 tonă și 400 de tone și utilizează celebrele inele Crosby. Toate bolțurile inelelor de sarcină sunt realizate din oțel-carbon cu rezistență mare la rupere și supuse unei sarcini de probă de până la 150% din sarcina nominală normală. Produsul standard este etanșat conform IP66 pentru a proteja împotriva condițiilor atmosferice aspre, iar toate celulele de sarcină din serie sunt ușor de instalat și pot fi furnizate cu o gamă de instrumente de măsură și control pentru un sistem complet de monitorizare a sarcinii.

Pentru inginerii de instalații care necesită opțiunea de telemetrie, gama Telshack utilizează elemente electronice încorporate care operează la o frecvență fără licență de 2,4Ghz. Una din caracteristicile principale ale gamelor TELSHACK este faptul că respectiva carcasă a acestora este echipată cu o baterie integrată, reîncărcabilă. Acest lucru presupune că bateriile pot fi scoase din inel pentru a fi reîncărcate, în timp ce inelul însuși rămâne la locul lui. Opțiunea standard include furnizarea unui afișaj portabil alimentat cu baterie, cu opțiunea unui singur afișaj care poate monitoriza până la 12 inele atunci când celulele de sarcină sunt utilizate într-o configurație cu mai multe inele, fie individual, fie în cadrul aplicațiilor simultane/de echilibrare.

La fel ca în cazul gamei standard de celule de sarcină cu inel, echipa de inginerie din cadrul LCM Systems dispune de o competență extinsă în proiectarea inelelor de sarcină personalizate pentru aplicații specifice și complexe. 

Unul din aceste exemple este constituit de un inel de sarcină de 2 tone special conceput pentru o companie specializată în sisteme de iluminat pentru evenimente și producție cu sediul în Noua Zeelandă. Cerința a fost de măsurare a sarcinii aplicată unui elevator. Celula de sarcină trebuia să prezinte un factor de siguranță de 5:1 și necesita o ieșire digitală de tip RS485, astfel încât să poată fi conectată la sistemul propriu de control al companiei. Alte specificații includeau utilizarea unui inel Crosby, necesitatea unui conector integrat pentru facilitarea instalării, iar designul trebuia să permită cantități ulterioare mai mari, astfel că prețul volumului trebuia să fie precis. Inelul de sarcină rezultat a încorporat toate cerințele companiei, iar produsul final a inclus caracteristicile de design potrivite producției unui volum mai mare. Acest lucru a permis clientului să realizeze economii de peste 50%, în timp ce volumele de producție au depășit 200 de bucăți. Produsul finit a fost livrat la timp, s-a încadrat în buget și a fost furnizat complet calibrat, beneficiind de un certificat de calibrare ce poate fi urmărit în sistemul UKAS. 

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage