Noutăți : LCM lansează noua gamă de celule de sarcină ATEX

LCM lansează noua gamă de celule de sarcină ATEX

ATEX Load Cell

LCM Systems are plăcerea de a anunța lansarea noii game de celule de sarcină și carcase certificate, utilizate pentru zone periculoase, de tip ATEX/IECEx. Această certificare ATEX/IECEx autentifică faptul că celulele de sarcină ale LCM Systems pot fi utilizate în Zonele din clasele de pericol 1 și 2 fără riscul de a cauza sau a contribui la o explozie atunci când sunt utilizate în medii cu gaze sau prafuri inflamabile. Aceste medii includ platformele de foraj din larg, centralele petrochimice, morile și orice alte domenii unde există posibilitatea prezenței în aer a unui amestec potențial periculos de gaze, vapori, aburi sau prafuri explozive.

La fel ca în cazul gamei standard de celule de sarcină ATEX care includ bolțuri de sarcină, celule de sarcină, inele de sarcină și elemente de legătură de sarcină cu o capacitate cuprinsă între 2 și 1000+ tone, LCM Systems poate furniza, de asemenea, produse personalizate, special concepute pentru a îndeplini cerințele exacte ale clienților. Toate celulele de sarcină sunt furnizate cu protecție integrală la condițiile de mediu, certificare ATEX și un certificat de calibrare. În plus, pot fi furnizate amplificatoare și afișaje care pot forma un sistem complet de cântărire pentru atmosferele cu potențial exploziv. Detalii cu privire la aceste produse noi sunt disponibile pe un website dedicat www.atexloadcell.com.

Discutând despre introducerea acestor noi produse, Directorul executiv Steve Sargeant a declarat: ”Toată lumea din cadrul LCM Systems a muncit din greu pentru lansarea acestei importante noi game. La fel ca în cazul tuturor produselor noastre, aceste celule de sarcină sunt fabricate conform celor mai înalte standarde din domeniu pentru a ne asigura că respectivii noștri clienți pot avea încredere deplină că primesc cele mai bune produse în ceea ce privește calitatea, fiabilitatea și precizia. Suntem încântați de faptul că acum putem furniza soluții de măsurare a sarcinii industriilor din întreaga lume care necesită măsurarea sarcinilor în Zonele de pericol din clasele 1 și 2”.

Clienții interesați de gamă pot vizita  noul website sau pot contacta direct echipa de vânzări 

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage