Noutăți : Destinația celei mai mari celule de sarcină a LCM Systems este China

Destinația celei mai mari celule de sarcină a LCM Systems este China

2000te Compression Load Cell

Datorită unei echipe interne inovatoare de proiectare și o instalație avansată de producție în MB, nu este surprinzător faptul că producătorul de celule de sarcină cu sediul în Insula Wight, LCM Systems, a câștigat un contract de furnizare către China a unei celule de tensiune și compresie TCA de 2000t, cel mai mare contract din istoria companiei.

Celula de sarcină a fost comandată de un furnizor de top de echipamente de cântărire și controlul proceselor, fiind în prezent livrată și instalată într-una din instituțiile de testare a materialelor din China. Celula de sarcină va fi utilizată ca parte a unui utilaj certificat de testare, configurat pentru analiza rezistenței la rupere și compresie pentru o gamă largă de materiale, inclusiv cabluri de sârmă. Având o lungime de 860m și cântărind 500kg, impresionanta celulă de sarcină prezintă, de asemenea, două punți, atât pentru redundanță, cât și pentru opțiunea dublă de control și măsurare, având o precizie de 0,2%.

”Atunci când au fost livrate specificațiile din caietul de sarcini, știam că urma să fie o provocare”, a declarat Steve Sargeant, Directorul general al LCM Systems. ”Cu toate acestea, echipa noastră de proiectare are mulți ani de experiență în proiectarea celulelor de sarcină personalizate pentru aplicații de nișă, astfel că eram încrezător că putem îndeplini criteriile solicitate și că putem produce o celulă de sarcină extrem de precisă și robustă care să îndeplinească nevoile exacte ale clientului”.

Și calitatea procesului de fabricație a constituit un factor cheie pentru câștigarea comenzii de către LCM Systems. Compania are o experiență dovedită în proiectarea și producția de celule de sarcină personalizate, iar coroborat cu faptul că celulele de sarcină trebuie să fie fabricate în Regatul Unit, conform unor proceduri stricte de control al calității, circumstanțele o fac să fie compania de inginerie ideală pentru proiect.

 Proiectul s-a desfășurat fără probleme și a fost livrat la timp și s-a încadrat în buget. Echipa de proiectare LCM Systems caută acum următoarea ”cea mai mare” provocare.  

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage