Noutăți : LCM câștigă premiul Action Coach Business of the Year

LCM câștigă premiul Action Coach Business of the Year

Action Coach Award

LCM Systems este fericita câștigătoare a prestigiosului premiu Action Coach Business of the year. Prezentat în cadrul Dineului de gală pentru premiile Action Coach, organizat la Chichester Park Hotel din West Sussex, Directorul general Steve Sargeant și echipa sa de la LCM Systems au câștigat premiul în semn de recunoaștere pentru creșterea impresionantă de 33% a vânzărilor, pe parcursul anului 2013, precum și pentru angajamentul acestora pentru excelență.

Action Coach este o întreprindere globală de instruire în afaceri care îndrumă proprietarii de afaceri în procesul de îmbunătățire a activității comerciale prin linii directoare și asistență. LCM Systems a fost selectată în calitate de compania anului din cadrul IMM-urilor din regiunea Hampshire și Insula Wight care colaborează în prezent cu o companie Action Coach. Ceremonia anuală de premiere este organizată pentru recunoașterea companiilor care au demonstrat îmbunătățiri extraordinare pe parcursul anului anterior.

Fotografia îl prezintă pe Steve împreună cu mentorul Action Coach Gary Mullins. Comentând pe marginea premiului, Gary a declarat: “Action Coach recunoaște companiile din această categorie în baza creșterii financiare atât în ceea ce privește vânzările, cât și profitul, precum și în baza angajamentului pentru îmbunătățire comercială. Steve și echipa sa au lucrat din greu pentru a stabili planuri ce nu au dus doar la o creștere impresionantă a activității comerciale, ci au pus totodată clienții în mijlocul acestor procese. Pe parcursul anului au fost luate măsuri semnificative în ceea ce privește construcția unor sisteme mai solide pentru impulsionarea unei activități comerciale mai constante și eficiente. Sunt puse la punct strategii și pentru anul 2014, fapt ce îi va propulsa la un alt nivel”.

Aceste premiu a fost câștigat după ce LCM Systems a mai fost nominalizată pentru 3 premii comerciale locale din Insula Wight.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage