Noutăți : Noul utilaj de testare a calibrării de 1500 de tone

Noul utilaj de testare a calibrării de 1500 de tone

1500 tonne calibration test machine

LCM a proiectat recent, la comandă, un utilaj de calibrare de 1500 de tone în cadrul fabricii din Newport, Insula Wight. Adăugarea acestui utilaj la echipamentele noastre de calibrare presupun că toate celulele de sarcină, inelele și bolțurile cu capacități de până la 1500 de tone la compresie și 150 de tone la tensiune, pot fi calibrate în regim intern. Pentru clienți, acest lucru înseamnă că prețurile pot fi reduse, iar timpii de livrare vor scădea garantat pentru celulele de sarcină de mare capacitate. De asemenea, întrucât multe din celulele de sarcină produse de LCM Systems sunt utilizate în aplicații critice de securitate, toate calibrările pot fi urmărite conform standardelor naționale și sunt precise conform sarcinii nominale de 1,0%. 

Înainte de sosirea acesteia, toate sarcinile de măsurare de peste 200 de tone ale celulelor de sarcină trebuiau să fie expediate către Laboratorul Fizic Național din Teddington pentru calibrare, sporind timpul de producție și fiind supuse costurilor suplimentare. Observând o creștere mare a cererii pentru celule de sarcină de mare capacitate pe parcursul ultimilor ani, a devenit tot mai evident faptul că investiția într-un utilaj personalizat de calibrare nu numai că va urgenta considerabil procesul, dar se va și amortiza în decursul a doi ani.

Având capacitatea de a efectua calibrări de până la 1500 de tone este, de asemenea, o situație destul de rară, întrucât, în afară de Laboratorul Fizic Național, există un singur alt utilaj de calibrare în Regatul Unit capabil să testeze celule de sarcină de o asemenea capacitate.

Steve Sargeant, Directorul general, a declarat: „Suntem încântați de apariția noului nostru utilaj de testare a calibrării, care vine după 18 luni de proiectare și planificare, fiind un supliment cu adevărat pozitiv pentru echipamentele noastre. Compania trece printr-o perioadă de dezvoltare rapidă și suntem dedicați păstrării acestei tendințe de dezvoltare. Îmbunătățirea capacităților va reprezenta un element cheie în acest sens. În mod esențial, putem acum să oferim clienților noștri timpi de livrare îmbunătățiți pentru celulele de sarcină de mare capacitate, precum și reduceri de costuri, fapt ce ne face mai competitivi”.

Utilajul de testare reprezintă o investiție semnificativă pentru LCM, posibilă datorită unei cereri în creștere pentru produsele companiei, aceasta din urmă înregistrând o creștere de aproximativ 30% pe parcursul ultimilor ani.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage