Noutăți : A fost lansată noua carcasă ATEX din oțel inoxidabil

A fost lansată noua carcasă ATEX din oțel inoxidabil

ATEX Enclosure

Ca parte a noii noastre game de celule de sarcină ATEX, LCM Systems LTC lansează carcasa Ex d AEN ATEX/IECEx din oțel inoxidabil. Concepută pentru a fi utilizată în Zonele din clasele de pericol 1 și 2, carcasa poate face față unei explozii interne și poate preveni transmiterea unei energii suficiente pentru a aprinde o atmosferă potențial inflamabilă în afara carcasei, fapt ce o face ideală pentru găzduirea amplificatoarelor celulelor de sarcină sau pentru a acționa ca o doză de derivație în mediile cu gaze, aburi, prafuri și vapori explozivi.

Nou carcasă este fabricată din oțel inoxidabil cu o grosime minimă de 16mm pentru a oferi o protecție maximă la mediu, este etanșată la condițiile de mediu conform IP67 și dispune de un volum interior de 500m3. Aceasta a fost concepută pentru a găzdui intrările de cablu pentru filetele M12, M16 și M20, numărul de intrări pentru cabluri fiind stabilit în funcție de cerințele clienților și aplicației. În scopul utilizării facile și flexibilității, carcasa AEN ATEX poate fi, de asemenea, furnizată cu o bază de montaj pentru atașarea directă pe pereți, podele și ansambluri.

Clienții interesați de gamă pot vizita noul website la adresa www.atexloadcell.com sau pot contacta în mod direct inginerii proiectanți ai LCM Systems la numărul de telefon  +44 (0) 1983 249264 pentru a discuta orice aspect al cerințelor acestora cu privire la celulele de sarcină ATEX.

La fel ca în cazul tuturor celulelor de sarcină furnizate de LCM Systems, precum și în cazul gamei standard, sunt disponibile numeroase opțiuni speciale de design, iar celulele de legătură TOG pot fi furnizate fie individual, fie combinate cu instrumente de măsură și control pentru constituirea unui sistem complet de monitorizare a sarcinii.

Aplicațiile tipice includ monitorizarea acostării și tractării, tensiunea liniei de ancorare, măsurarea cablului de oțel și testarea structurală.

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage