Noutăți : Noile inele wireless produse de LCM Systems deschid calea

Noile inele wireless produse de LCM Systems deschid calea

Untitled-2

Datorită strânsei colaborări cu domeniul și ascultării nevoilor utilizatorilor, LCM Systems are plăcerea de a anunța lansarea inelelor de sarcină wireless reproiectate. Această gamă Telshack este concepută pentru a fi utilizată în mod specific în mediile aspre, dure și încorporează numeroase caracteristici care fac din această serie de inele de sarcină una din cele mai inovatoare game disponibile în prezent pe piață.

Noua gamă Telshack prezintă acum un design și o construcție unice a carcasei de telemetrie, mult mai compactă și mai ușoară, făcând ca inelul de sarcină să fie mult mai bine echilibrat comparativ cu versiunea anterioară.  Și antena constituie acum o parte integrantă a inelului de sarcină, fiind încasetată integral în carcasă, evitând astfel predispunerea la deteriorare. Două coliere vă permit deschidere carcasei pentru a accesa și schimba bateriile fără a mai fi necesare alte scule, în timp ce toate componentele electronice rămâne etanșate dedesubt.

Întrucât inelele de sarcină sunt adesea utilizate în cadrul aplicațiilor dificile și expuse, echipa de proiectare din cadrul LCM Systems s-a asigurat că respectiva carcasă de telemetrie este suficient de robustă pentru a face față cerințelor operaționale zilnice, nu se degradează sub acțiunea luminii solare, iar componentele electronice interne sunt etanșate complet conform IP67 pentru a preveni infiltrarea apei. Totodată, acestea sunt extrem de ușor de instalat și utilizat.

Inelele de sarcină de telemetrie din gama Telshack utilizează, de asemenea, elemente electronice încorporate de telemetrie, care operează la o frecvență fără licență de 2,4Ghz. Sunt oferite două game, inelul de sarcină de tip arc din gama Telshack-B poate fi utilizat pentru aplicații de cântărire de la 12 tone la peste 1500 de tone, în timp ce inelul de sarcină de timp lanț din gama Telshack-D poate fi utilizat pentru cântăriri cuprinse între 12 tone și 35 de tone.

Directorul tehnic Andy Bell a declarat că ”În trecut, am vândut numeroase antene de schimb din cauza daunelor suferite în timpul utilizării. Am hotărât că, în vederea eliminării acestei probleme, trebuie să reproiectăm produsul astfel încât să includă o antenă internă într-o carcasă care să o protejeze complet de daunele accidentale. De asemenea, am schimbat materialul de fabricare al carcasei în plastic dur de tip Delrin® în locul oțelului inoxidabil, întrucât acesta ne-a permis reducerea semnificativă a greutății și, implicit, realizarea unui inel de sarcină complet echilibrat. Orientându-ne atenția către utilizatori, am adăugat, totodată, coliere care permit înlăturarea simplă a capacului compartimentului bateriei pentru a permite accesarea facilă și rapidă a bateriilor, reducând astfel la minimum timpul de nefuncționare.  Componentele electronice wireless sunt incluse într-un compartiment separat dedesubt, astfel rămânând etanșate și protejate integral de condițiile atmosferice”.

Noua gamă de inele de sarcină Telshack este introdusă în etape pentru a înlocui stocul de modele vechi pe măsură ce acesta este epuizat.

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage