Noutăți : Celulă de sarcină universală cu profil redus - Ideală pentru aplicațiile de testare a structurii și oboselii

Celulă de sarcină universală cu profil redus - Ideală pentru aplicațiile de testare a structurii și oboselii

PTC-1 Stainless Steel Low Profile Universal Load Cell

LCM Systems are plăcerea de a anunța lansarea noii game PTC-1 de celule de sarcină universale, cu profil redus. Ideală pentru numeroase aplicații de testare, inclusiv testarea structurală și testarea cadrului aerian, monitorizarea sarcinii cricului și pentru feedback-ul utilajului de testare a materialului și oboselii, această nouă serie a fost concepută pentru aplicațiile unde stabilitatea superioară și înălțimea mică reprezintă cerințe esențiale.

Celulele de sarcină PTC-1 sunt disponibile cu o sarcină nominală cuprinsă între 5 și 1000kN și oferă o frecvență naturală ridicată, o abatere scăzută și o excelentă rezistență la forțele laterale și de torsiune, datorită construcției interne a rețelei de forfecare.  Construcția din oțel inoxidabil asigură protecția la coroziune atât pentru celulele de sarcină în sine, cât și pentru baza opțională de montare, care este necesară în cazul în care celulele urmează să fie utilizate în regim de tensiune.

Pentru a fi utilizate într-o gamă variată de medii aspre și dure, celulele de sarcină PTC-1 sunt furnizate atât cu un conector integrat MIL-SPEC, cât și cu un conector conjugat. De asemenea, celulele sunt etanșate conform IP66.

Celulele pot fi furnizate calibrate, iar departamentul tehnic intern al LCM Systems poate consilia și furniza o gamă cuprinzătoare de instrumente de măsură și control pentru celulele de sarcină pentru sistemele ”gata de operare”

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage