Noutăți : Prețul gamei populare de celule de sarcină de compresie a fost redus!

Prețul gamei populare de celule de sarcină de compresie a fost redus!

CPA compression load cell

LCM Systems a redus recent prețurile pentru gama de celule de sarcină de compresie CPA, unele capacități fiind reduse cu mai mult de 50%. Această reducere a fost posibilă datorită investiției LCM Systems într-un utilaj de testare a calibrării de 1500 de tone, ceea ce presupune că celulele de sarcină cu capacitate mai ridicată nu mai trebuie să fie trimise unei unități externe de calibrare. Acest lucru a avut un impact crucial asupra costului general al celulei de sarcină, aspect resimțit ulterior și de clienți.  Nu numai că au apărut reduceri semnificative ale costurilor, dar celulele de sarcină pot fi calibrate în regim intern, astfel că și intervalele de livrare au fost îmbunătățite.

Aceste celule de sarcină versatile sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații de cântărire și sunt potrivite în mod special pentru calcularea centrului de greutate sau pentru aplicații de ridicare a obiectelor grele. Construcția din oțel inoxidabil a acestora le face extrem de robuste și durabile, astfel că acestea sunt ideale pentru mediile aspre și instalarea permanentă la exterior. Capacitățile celulelor de sarcină standard CPA variază de la 2 tone la 1000 de tone, însă versiunile concepute la comandă sunt disponibile cu capacități mult mai ridicate.

Întreaga gamă CPA este etanșată conform IP67, deși pot fi furnizate variante complet submersibile. Versiuni extrem de precise ale acestor celule de sarcină inovatoare sunt, de asemenea, disponibile spre utilizare ca standarde de calibrare, iar LCM Systems a introdus o adaptare a CPA-ului certificat pentru a fi utilizat în Zonele periculoase din clasa 1 și 2.

Datorită gamei largi de domenii în care sunt utilizate aceste celule de sarcină, LCM Systems poate furniza numeroase opțiuni speciale, inclusiv capace de sarcină, mânere integrate de transport, platforme de montare și conectori integrați. Acestea pot fi furnizate fie sub formă de componente independente, fie împreună cu instrumentele de măsură și control, precum amplificatoarele tensometrice, indicatoarele și controlerele celulelor de sarcină portabile și montate pe panou pentru un sistem complet de monitorizare a sarcinii.

Steve Sargeant, Directorul general a declarat că ”Societățile beneficiază rareori de oportunitatea de a refuza asemenea reduceri semnificative ale cheltuielilor față de clienți, astfel că este minunat să putem oferi aceste celule de sarcină la prețuri atât de competitive. Datorită construcției sale, CPA este, de asemenea, o celulă de sarcină extrem de adaptabilă care poate fi utilizată în numeroase industrii diferite, astfel că există mult mai mulți potențial clienți care pot beneficia de aceste prețuri reduse”.

LCM Systems are sediul în Newport, pe Insula Wight și sunt producători specializați de sisteme de cântărire și instrumentare a sarcinii.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage