Noutăți : Vânzări record și noi membri ai echipei

Vânzări record și noi membri ai echipei

Record Sales

LCM are plăcerea de a raporta o creștere a vânzărilor de 33% în anul 2013. Această creștere provine atât de pe piețele naționale, cât și de pe cele internaționale și a fost atinsă în mare măsură datorită menținerii unei relații strânse cu clienții cheie, precum și datorită capacității de a furniza soluții inovatoare pentru problemele complexe și dificile de măsurare a sarcinii.

În acord cu această creștere a cifrei de afaceri, și numărul de angajați a crescut cu peste 50% în doar șase luni, iar în ultimele optsprezece luni spațiul pentru birouri și fabrică a fost extins cu 150%. Această investiție, atât în personal, cât și în infrastructură, ne va permite să facem față cererii de produse în creștere, precum și să îndeplinim cererile viitoare de creștere.

A fost angajat personal suplimentar în toate departamentele companiei, de la tehnicieni specializați în tensometrie la personal de vânzări. A fost instaurată o nouă structură de conducere care să ducă compania mai departe; acest lucru include angajarea unui Manager de proiect cu peste 35 de ani de experiență în domeniul celulelor industriale, din care 20 au fost petrecuți în conducerea departamentelor de producție, precum și un Director de vânzări și marketing cu o experiență de 10 ani în comercializarea produselor asociate celulelor de sarcină către diferite domenii din întreaga lume.

O altă numire recentă în departamentul de inginerie a fost numirea unui inginer de celule de sarcină, care are o experiență de proiectare de 7 ani în industria marină și a resurselor regenerabile și competență în cel mai recent software de proiectare/modelare 3D/FEA. Acest lucru a permis companiei să producă designuri mai inteligente, cu mai multe detalii, astfel încât designurile să fie acum mai ușor încorporate în designurile sistemelor mari ale clienților și să fie specificate încă din etapele incipiente ale proiectelor.

Steve Sargeant, Directorul general, a declarat „Suntem foarte norocoși să operăm într-un domeniu larg de piețe, fapt ce ne-a permis să ne menținem mult deasupra nivelelor normale de extindere pe parcursul perioadei de recesiune globală și în condiții economice dificile continue. Datorită faptului că am investit masiv în toate departamentele companiei, dispunem acum de abilitatea și flexibilitatea de a ne adapta gama de produse pentru a fabrica inovații de top și deschizătoare de drumuri în domeniu, consolidându-ne astfel poziția companiei în calitate de specialist pe o piață totuși foarte competitivă. De asemenea, dispunem de o structură de conducere care poate suporta dezvoltarea viitoare a afacerii și așteptăm cu nerăbdare un an 2014 la fel de reușit”.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage