Noutăți : Vânzări ale elementelor de legătură de sarcină wireless de până la 100%

Vânzări ale elementelor de legătură de sarcină wireless de până la 100%

Wireless Load Links

La un an după introducerea capacităților intermediare pentru gama populară de elementele de legătură de sarcină wireless de telemetrie (RILL), LCM a înregistrat dublarea vânzărilor pentru produsul respectiv.

Realizate din aluminiu cu rezistență mare la rupere, modelul RILL este ușor, în timp ce fantele inelului sunt din oțel șlefuit pentru a se asigura robustețea și rezistența la uzură a acestora. Elementele de legătură de sarcină RILL utilizează o frecvență radio fără licență de 2,4GHz și sunt echipate cu un indicator portabil alimentat cu baterie care afișează sarcina în tone. Acestea sunt ideal pentru aplicații de ridicare și cântărire, fie pe podeaua fabricii, fie în mediile din larg.

Comentând cu privire la creșterea vânzărilor, Directorul general Steve Sargeant a declarat „Odată cu creșterea în popularitate a elementelor de legătură de sarcină, tot mai mulți ingineri le încorporează în proiecte cu celule de sarcină. Prin introducerea unor game intermediare în luna noiembrie a anului trecut, cu capacități care respectă nivelurile și dimensiunile inelelor standard din industrie, putem să oferim clienților noștri mai multe opțiuni la un preț mai mic. Totodată, seria a fost extinsă pentru a include nivele inferioare (de la 1 tonă), iar la celălalt capăt al scalei a fost introdus un nou element de legătură de sarcină de 500 de tone. Acestea pot fi furnizate ca legături simple sau pot fi integrate de inginerii tehnicieni ai LCM în sisteme complete cu funcționalitate suplimentară”.

Clienții de la nivel mondial au utilizat elementele de legătură LCM pentru aplicații diverse, precum cântărirea la locul de ridicare, testarea sarcinii macaralei și de probă, măsurarea tensiunii cablului și umplerea cu greutăți cu apă.  Toate acestea înregistrând rezultate fantastice și pentru proiecte livrate la timp și conform bugetului.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage