Noutăți : Celule de sarcină de compresie din oțel inoxidabil, perfect pentru sistemele de cântărire a centrului de greutate.

Celule de sarcină de compresie din oțel inoxidabil, perfect pentru sistemele de cântărire a centrului de greutate.

CPA Stainless Steel Compression Load Cell

Realizată în întregime din oțel inoxidabil, seria CPA de celule de sarcină de compresie nu este numai pentru aplicațiile generale, ci a fost concepută pentru a fi utilizată atât în laboratoare, cât și în cadrul instalațiilor exterioare permanente; potrivite în special pentru aplicațiile de cântărire a centrului de greutate sau de ridicare a obiectelor grele.

Toate celulele standard sunt disponibile cu un domeniu nominal de sarcină cuprins între 2 tone și 1000 de tone, iar construcția din oțel inoxidabil a acestora este etanșată la condițiile de mediu conform IP67. Datorită gamei largi de aplicații în care sunt utilizate aceste celule de sarcină, LCM Systems poate furniza numeroase opțiuni speciale, inclusiv un acoperiș boltit, cu sau fără capac de sarcină, mânere integrate de transport, platforme de montare, conectori integrați și amplificatoare interne de semnal analogic/digital.

Versiuni ale acestor celule de sarcină versatile sunt disponibile ca standarde de calibrare și pot fi furnizate fie sub formă de componente independente, fie împreună cu instrumentele de măsură și control, precum amplificatoarele tensometrice, indicatoarele și controlerele celulelor de sarcină portabile și montate pe panou pentru un sistem complet de monitorizare a sarcinii.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage