Noutăți : Elementele de legătură de sarcină cu articulații sunt dotate cu o configurație flexibilă

Elementele de legătură de sarcină cu articulații sunt dotate cu o configurație flexibilă

TOG load link

Seria TOG de elemente de legătură de sarcină cu articulații din oțel inoxidabil produsă de LCM Systems, utilizată cu precădere în domeniul petrolului și gazelor, reprezintă una din cele mai flexibile game de pe piață.  Celulele de sarcină sunt în special potrivite pentru instalațiile permanente, unde sarcinile firelor sunt măsurate și au fost concepute pentru flexibilitate superioară.

Marele beneficiu al acestor celule de sarcină TOG este faptul că sunt fabricate cu o configurație flexibilă de racorduri terminale. Acestea pot fi furnizate cu configurații de tip furcă/ochi, ochi/ochi sau furcă/furcă, ceea ce presupune că sunt ușor de instalat pentru o gamă largă de aplicații. Și precizia este îmbunătățită, întrucât numărul de racorduri suplimentare necesare pentru calea de măsurare a fost redus.

Toate celulele de sarcină din gamă sunt realizate din oțel inoxidabil (17-4PH) și sunt etanșate la condițiile de mediu conform IP67 (poate fi furnizată și etanșarea IP68). Ceea ce presupune că celulele sunt ideale pentru utilizarea în condiții expuse și că pot rezista imersiunii în apă de mare. Domeniul de sarcină variază între 750kg și 950kg, iar celulele de sarcină pot fi furnizate cu o ieșire amplificată și un conector integrat, dacă este cazul.

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage