Despre : Termeni și condiții de vânzare : Garanție și retur

Garanție, anulare și retururi

Termenii garanției

Sperăm că veți fi satisfăcuți de orice produs cumpărat de la noi, însă dacă trebuie să returnați un produs, scopul nostru este să rezolvăm problema în modul cel mai rapid și convenabil posibil.

Produsele LCM Systems Ltd prezintă o garanție de 12 luni pentru defectele de fabricație. Orice bunuri care fac obiectul unei solicitări de garanție trebuie returnate către LCM Systems pentru inspecție. Ulterior inspecției, LCM Systems va repara sau înlocui produsele defecte. Garanția nu acoperă daunele accidentale sau intenționate, actele fortuite, daunele rezultate din utilizarea incorectă, suprasolicitarea sau nerespectarea instrucțiunilor fabricantului. Orice produse care nu s-au defectat ca urmare a unui defect de fabricație vor fi reparate pe cheltuiala clientului. LCM Systems își rezervă dreptul de analiză, iar decizia noastră este definitivă. Respectivele reparații vor fi efectuate numai ca urmare a emiterii unui raport de inspecție care să evidențieze de ce problema nu face obiectul unei solicitări de garanție și aprobarea ulterioară a costurilor de reparație de către client.

Costurile de curierat pentru returnarea bunurilor către LCM Systems cad în sarcina clientului. LCM Systems va returna articolele reparate acoperite de garanție pe cheltuiala noastră. Reparațiile neacoperite de garanție fac obiectul costurilor de curierat.

În cazul în care un articol este returnat pentru reparație/înlocuire în baza garanției, atunci TREBUIE să completați Formularul de returnare a produselor și să transmiteți o copie împreună cu articolele returnate. De asemenea, copia trebuie transmisă prin e-mal la adresa , specificând motivul returului. O copie a Formularului de retur poate fi descărcată de aici.

Garanția nu acoperă achiziția incorectă a produselor noastre. Dacă bunurile sunt returnate din cauza specificațiilor incorecte, LCM Systems își rezervă dreptul de a refuza returul de bunuri sau de a percepe un tarif de returnare în stoc.

Anularea comenzii

Dacă doriți să modificați sau să anulați o comandă, vă rugăm să contactați LCM Systems la numărul 01983 249264 oricând între orele 09:00 și 17:00. Vă rugăm să vă asigurați că aveți la îndemână următoarele detalii:

În mod normal, comenzile sunt procesate imediat, astfel că este posibil să fi ambalat și să vă fi trimis deja comanda. În acest caz, odată ce primiți comanda, trebuie să ne-o returnați în decurs de 14 zile de la livrare (a se vedea mai jos detalii privind politica de retur).

Politica de retur

În mod normal, comenzile sunt procesate imediat, astfel că este posibil să fi ambalat și să vă fi trimis deja comanda. În acest caz, odată ce primiți comanda, trebuie să ne-o returnați în decurs de 14 zile de la livrare (a se vedea mai jos detalii privind politica de retur).

În cazul în care un articol este returnat pentru rambursare, atunci TREBUIE să completați Formularul de returnare a produselor și să transmiteți o copie împreună cu articolele returnate. De asemenea, copia trebuie transmisă prin e-mal la adresa , specificând motivul returului. O copie a Formularului de retur poate fi descărcată de aici.

Pentru termenii și condițiile noastre integrale de vânzare, vă rugăm să faceți clic aici.

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage