Despre : Termeni și condiții de vânzare : Informatii privind expedierea

Informații privind livrarea

Intervalele de livrare prezentate pe website-ul nostru sunt aplicabile numai atunci când produsele solicitate sunt pe stoc și nu sunt garantate. Cu toate acestea, vom lua toate măsurile posibile pentru a ne asigura că intervalele de livrare sunt respectate. Datele de livrare pentru produsele pre-comandate au rol strict informativ, deși, din nou, vom lua toate măsurile posibile pentru a livra articolele în intervalele de livrare specificate.

Livrăm către toate zonele din Regatul Unit, deși livrarea gratuită este aplicabilă numai pentru adresele din Regatul Unit de pe insula principală. Alte zone, precum ținutul muntos scoțian, insulele canalului și Irlanda de Nord fac obiectul unui tarif de livrare. Toate celelalte destinații de export vor face, de asemenea, obiectul unui tarif de livrare. 

Tarifele de expediție sunt calculate la punctul de comandă și depind de greutatea brută sau de greutatea volumetrică (oricare dintre acestea este mai mare) a produsului/lor achiziționat/e, precum și de destinație.

Livrările din Regatul Unit ale LCM Systems sunt efectuate de obicei lunea sau vinerea, prin intermediul serviciului de livrare Interlink pentru ziua următoare. Suntem conștienți că uneori putem încerca să efectuăm livrarea, iar dumneavoastră nu o puteți prelua. La fiecare tentativă, curierul nostru va lăsa o carte la adresa de livrare confirmând faptul că a încercat să facă livrarea. Această carte conține un număr de contact, astfel încât să puteți discuta direct cu curierii și să conveniți un interval de livrare reciproc convenabil sau, în mod alternativ, să stabiliți preluarea comenzii direct de la depou. După două tentative eșuate de livrare, articolul dumneavoastră va fi returnat fabricii noastre..

Toate livrările internaționale sunt efectuate prin curierul nostru, iar intervalele de tranzit depind de destinație. În Europa, intervalul obișnuit este de 1-2 zile, America/Canada 1-2 zile, America de Sud 2-3 zile, Australia 2-5 zile, Africa 3-5 zile și Asia 2-4 zile (strict informativ). Toate livrările sunt efectuate către adresa dumneavoastră specificată de livrare (termeni DAP). Toate obligațiile și taxele locale sunt plătibile de către client

Pentru termenii și condițiile complete de vânzare, faceți clic aici.

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage