Noutăți

LCM SYSTEMS - PAGINA DE ȘTIRI A COMPANIEI

Articolele noi, Newsletter-urile și comunicatele de presă pot fi vizionate mai jos, în gama LCM Systems de celule de sarcină și produse de instrumente de măsură și control. Această secțiune va fi actualizată în mod regulat cu cele mai noi știri și lansări.

Articolele noi, Newsletter-urile și comunicatele de presă 

1

Untitled-2Datorită strânsei colaborări cu domeniul și ascultării nevoilor utilizatorilor, LCM Systems are plăcerea de a anunța lansarea inelelor de sarcină wireless reproiectate. Această gamă Telshack este concepută pentru a fi utilizată în mod specific în mediile aspre, dure și încorporează numeroase caracteristici care fac din această serie de inele de sarcină una din cele mai inovatoare game disponibile în prezent pe piață.

CPA compression load cellLCM Systems a redus recent prețurile pentru gama de celule de sarcină de compresie CPA, unele capacități fiind reduse cu mai mult de 50%. Această reducere a fost posibilă datorită investiției LCM Systems într-un utilaj de testare a calibrării de 1500 de tone, ceea ce presupune că celulele de sarcină cu capacitate mai ridicată nu mai trebuie să fie trimise unei unități externe de calibrare. Acest lucru a avut un impact crucial asupra costului general al celulei de sarcină, aspect resimțit ulterior și de clienți.

TOG load linkSeria TOG de elemente de legătură de sarcină cu articulații din oțel inoxidabil produsă de LCM Systems, utilizată cu precădere în domeniul petrolului și gazelor, reprezintă una din cele mai flexibile game de pe piață.  Celulele de sarcină sunt în special potrivite pentru instalațiile permanente, unde sarcinile firelor sunt măsurate și au fost concepute pentru flexibilitate superioară.

ATEX EnclosureCa parte a noii noastre game de celule de sarcină ATEX, LCM Systems LTC lansează carcasa Ex d AEN ATEX/IECEx din oțel inoxidabil. Concepută pentru a fi utilizată în Zonele din clasele de pericol 1 și 2, carcasa poate face față unei explozii interne și poate preveni transmiterea unei energii suficiente pentru a aprinde o atmosferă potențial inflamabilă în afara carcasei, fapt ce o face ideală pentru găzduirea amplificatoarelor celulelor de sarcină sau pentru a acționa ca o doză de derivație în mediile cu gaze, aburi, prafuri și vapori explozivi.

ATEX Load CellLCM Systems are plăcerea de a anunța lansarea noii game de celule de sarcină și carcase certificate, utilizate pentru zone periculoase, de tip ATEX/IECEx. Această certificare ATEX/IECEx autentifică faptul că celulele de sarcină ale LCM Systems pot fi utilizate în Zonele din clasele de pericol 1 și 2 fără riscul de a cauza sau a contribui la o explozie atunci când sunt utilizate în medii cu gaze sau prafuri inflamabile.

1

 

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage