Noutăți

LCM SYSTEMS - PAGINA DE ȘTIRI A COMPANIEI

Articolele noi, Newsletter-urile și comunicatele de presă pot fi vizionate mai jos, în gama LCM Systems de celule de sarcină și produse de instrumente de măsură și control. Această secțiune va fi actualizată în mod regulat cu cele mai noi știri și lansări.

Articolele noi, Newsletter-urile și comunicatele de presă 

2

StaceyLCM Systems are plăcerea de a anunța numirea lui Stacey Bond în calitate de Inginer interne de vânzări pentru gama sa de celule de sarcină și instrumente de măsură și control. Operând de la sediul LCM Systems de pe Insula Wight, Stacey va reprezenta primul punct de contact pentru clienții vechi și noi care doresc să achiziționeze celule de sarcină fie în funcție de stoc, fie special concepute.

Home - load shackleNiciun eveniment, indiferent cât de mare sau mic, nu este scutit de reglementările stricte de sănătate și siguranță. De la festivalul local AmDram la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012, locurile de desfășurare, precum și companiile organizatoare trebuie să monitorizeze strict sarcinile fixate pe instalații, culise, sistemele de iluminare, sistemele aeriene și ecranele mari LCD. Având în vedere că siguranța personalului din culise, artiștilor și celorlalți participanți la eveniment are un caracter crucial, este importantă utilizarea unor celule de sarcină de calitate superioară.

Action Coach AwardLCM Systems este fericita câștigătoare a prestigiosului premiu Action Coach Business of the year. Prezentat în cadrul Dineului de gală pentru premiile Action Coach, organizat la Chichester Park Hotel din West Sussex, Directorul general Steve Sargeant și echipa sa de la LCM Systems au câștigat premiul în semn de recunoaștere pentru creșterea impresionantă de 33% a vânzărilor, pe parcursul anului 2013, precum și pentru angajamentul acestora pentru excelență.

2000te Compression Load CellDatorită unei echipe interne inovatoare de proiectare și o instalație avansată de producție în MB, nu este surprinzător faptul că producătorul de celule de sarcină cu sediul în Insula Wight, LCM Systems, a câștigat un contract de furnizare către China a unei celule de tensiune și compresie TCA de 2000t, cel mai mare contract din istoria companiei.

1500 tonne calibration test machineLCM a proiectat recent, la comandă, un utilaj de calibrare de 1500 de tone în cadrul fabricii din Newport, Insula Wight. Adăugarea acestui utilaj la echipamentele noastre de calibrare presupun că toate celulele de sarcină, inelele și bolțurile cu capacități de până la 1500 de tone la compresie și 150 de tone la tensiune, pot fi calibrate în regim intern. Pentru clienți, acest lucru înseamnă că prețurile pot fi reduse, iar timpii de livrare vor scădea garantat pentru celulele de sarcină de mare capacitate.

Record SalesLCM are plăcerea de a raporta o creștere a vânzărilor de 33% în anul 2013. Această creștere provine atât de pe piețele naționale, cât și de pe cele internaționale și a fost atinsă în mare măsură datorită menținerii unei relații strânse cu clienții cheie, precum și datorită capacității de a furniza soluții inovatoare pentru problemele complexe și dificile de măsurare a sarcinii.

2

 

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage