Noutăți : Bolțuri de sarcină standard și personalizate pentru cântărire furnizate de LCM Systems

Bolțuri de sarcină standard și personalizate pentru cântărire furnizate de LCM Systems

LMP Stainless Steel Load Measuring Load Pin

LCM Systems proiectează, produce și furnizează o gamă cuprinzătoare de Bolțuri de măsurare a sarcinii (LMP) pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv protecția la suprasarcină a macaralelor, monitorizarea forței vinciului și măsurarea tensiunii de acostare. Pe lângă gamele standard realizate din oțel inoxidabil cu rezistență mare la rupere, inginerii proiectanți interni pot, de asemenea, să furnizeze soluții personalizate în funcție de cerințele speciale ale aplicației.

Acoperirea standard de LMP-uri este cuprinsă între 500kg și 1500tone și este supusă unei sarcini de probă de până la 150% din sarcina nominală normală. Etanșată la condițiile de mediu conform IP67, acestea sunt ideale pentru utilizarea în condiții expuse și că pot rezista imersiunii în apă de mare. Dacă este cazul, o plată contra-pivotantă poate fi furnizată ca versiune standard împreună cu conectorul integrat.

LCM Systems a constatat o creștere semnificativă a numărului de companii care specifică bolțurile de sarcină pentru condiționarea semnalului intern. Asigurând ieșiri de 0-10v, 0-5v, 4-20mA, RS485, acest lucru sporește versatilitatea produselor și presupune faptul că inginerii proiectanți nu trebuie să își facă griji cu privire la specificarea instrumentelor suplimentare de măsură și control.

Concentrată în proporție de 100% pe proiectarea și producția de celule de sarcină, LCM Systems oferă, de asemenea, un serviciu rapid de adaptare similară la produsele mai vechi pentru sistemele competitorilor, asigurând clienților bolțuri identice de măsurare a sarcinii la prețuri foarte competitive.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage