Noutăți : Celule de sarcină de tip S furnizate de LCM Systems, disponibile în funcție de stoc, livrare rapidă - sunt acceptate vânzările cu cardul de credit

Celule de sarcină de tip S furnizate de LCM Systems, disponibile în funcție de stoc, livrare rapidă - sunt acceptate vânzările cu cardul de credit

STA-3 Alloy Steel "S" Type Tension/Compression Load Cell

Seria STA de celule de sarcină de compresie și tensiune de tip S, furnizate de LCM Systems, oferă soluția perfectă pentru măsurarea forțelor de întindere și de compresie. Cu o gamă largă de produse pe stoc, disponibile pentru livrare în aceeași zi, pe baza unui sistem accesibil de plată cu cardul de credit, seria STA este ideală pentru o gamă largă de aplicații în care sunt necesare măsurări cu nivel ridicat de acuratețe. Printre aplicațiile tipice se numără cântarele suspendate, utilajele de testare a materialelor și măsurarea generală a forței.

Patru modele diferite sunt disponibile pentru achiziție. Toate au filete metrice standard, la fiecare capăt, și sunt proiectate să accepte lagăre conjugate cu capete sferice ale tijei și pot fi furnizate independent sau în combinație cu gama largă de instrumente de măsură și control LCM Systems, pentru a oferi un sistem complet de monitorizare a sarcinii. Printre instrumentele de măsură și control furnizate în mod frecvent, împreună cu celulele de sarcină, se numără amplificatoarele tensometre SGA și TR150.

Celulele din seria STA-1 au sarcini nominale între 50 și 300 de kilograme, sunt produse din aliaj de aluminiu și sunt etanșate la condițiile de mediu, respectând standardul IP66. Pentru măsurările în condiții nefavorabile de mediu, se recomandă seria STA-3. Având niveluri de sarcină de până la 1.000 de kilograme, acestea sunt construite din aliaj de oțel placat cu nichel și sunt produse în conformitate cu standardul IP67. Pentru inginerii care caută celule cu un nivel de sarcină mai mare, se recomandă celulele de sarcină de compresie și tensiune din seria STA-4, cu niveluri de sarcină între 1500 și 500 de kilograme; alături de celulele din seria STA-3, acestea reprezintă o soluție foarte rentabilă, pentru multe aplicații de cântărire a proceselor. 

Pentru sfaturi directe în privința aplicațiilor, inginerii de design experimentați ai LCM Systems sunt la un apel sau e-mail distanță și vă pot ghida pentru a achiziționa celulele de sarcină adecvate pentru cerințele dumneavoastră specifice.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage