Noutăți : Celula de sarcină de tensiune și compresie este ideală atunci când spațiul este limitat

Celula de sarcină de tensiune și compresie este ideală atunci când spațiul este limitat

TCA Stainless Steel Tension & Compression Load Cell

Flexibilitatea reprezintă elementul cheie al seriei TCA de celule de sarcină de tensiune/compresie furnizate de LCM Systems. Proiectate în regim intern de talentata echipă de proiectare LCM, inginerii pot specifica dimensiuni și date tehnice personalizate pentru a îndeplini cerințele specifice ale aplicației.

Cunoscute în USA sub denumirea de celule de sarcină bloc, seria TCA este ideală pentru măsurarea forțelor de întindere și compresei, iar dimensiunea lor unică le face ideale în zonele cu spațiu limitat. Celulele standard sunt dotate cu filete metrice pe fiecare capăt, concepute pentru a accepta lagărele cu locaș sferic la capetele tijei. Mai mult, versatilitatea acestei game speciale presupune că LCM Systems poate oferi versiuni cu filete tată la fiecare capăt sau cu un filet tată și unul mamă sau dimensiuni ale filetului în unități anglo-saxone.

Ideal pentru aplicațiile precum testarea structurală, monitorizarea tensiunii cablului și monitorizarea sarcinii presei, celulele de sarcină sunt realizate din oțel inoxidabil, iar în versiunea standard dispun de o sarcină nominală cuprinsă între 1 tonă și 100 de tone (deși au fost fabricate versiuni speciale cu sarcini nominale de până la 1200 de tone). Acestea sunt hidrofugate conform IP66, deși pot fi furnizate și versiuni conforme cu IP67 sau submersibile, atunci când este specificat acest lucru.

La fel ca în cazul tuturor celulelor de sarcină furnizate de LCM Systems, întoarcerea rapidă și livrarea expresă sunt garantate, în timp ce consultanța specializată privind instrumetele potrivite de măsură și control pentru îmbunătățirea produselor și furnizarea unor sisteme complete de monitorizare a sarcinii sunt oferite gratuit.

”Datorită versatilității excelente, gama TCA devine rapid una din cele mai populare game pentru aplicațiile personalizate”, explică Steve Sargeant, Directorul general al LCM Systems. ”Nu există mulți fabricanți în Regatul Unit care produc celule de sarcină de tensiune/compresie cu o asemenea gamă variată de profiluri reduse, astfel că volumul vânzărilor în domeniul aplicațiilor unde spațiul este limitat a înregistrat valori bune. Volumul vânzărilor este în plină creștere cu precădere în SUA și China, unde pare să existe o cerere mare pentru acest tip de produs.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage