Noutăți : Celulele de sarcină cu inel wireless oferă versatilitate pentru o gamă largă de aplicații industriale

Celulele de sarcină cu inel wireless oferă versatilitate pentru o gamă largă de aplicații industriale

TELSHACK-B Wireless Telemetry Crosby Bow Shackle Load CellShackle load cells are used widely in lifting and weighing applications and LCM Systems, one of the UK’s leading designers and manufacturers of load cells and load monitoring systems has seen a recent surge in the demand for its recently launched TELSHACK range of wireless shackle cells. Designed specifically for use in harsh or rugged environments, these innovative load cells are already in use in applications such as under-hook hoist and crane weighing in factory environments, cable tension monitoring and crane load safety monitoring. 

care operează la o frecvență fără licență de 2,4Ghz. Sunt oferite două game: Gama Telshack-D poate fi utilizată pentru cântăriri cuprinse între 12 tone și 35 de tone, în timp ce gama de celule de sarcină de tip arc TELSHACK-B poate fi utilizată pentru aplicații de până la 400 de tone. Ambele game pot fi furnizate cu inele Crosby sau Greenpinä, iar inginerii proiectanți experimentați din cadrul LCM Systems pot asigura consultanță specializată

TELSHACK-D Telemetry D Shackle Load Cell (large)

 privind inelul corect pentru fiecare aplicație. LCM Systems a fabricat, de asemenea, versiuni utilizând inele de tip GN Rope, pentru aplicații specializate. Aceste inele sunt disponibile pentru ridicarea încărcăturilor de lucru de până la 2000 de tone!

Aceste celule de sarcină cu inel wireless TELSHACK sunt realizate din oțel-carbon de mare rezistență, atât inelul, cât și bolțul de sarcină fiind integral certificate.  Concepute special pentru operarea simplă și ușurința de utilizare, acestea beneficiază de o gamă de transmisie de până la 120 de metri în câmp vizual neobstrucționat, fiind etanșate la condițiile de mediu conform IP66.

T24-HS & T24-SA Wireless Telemetry Acquisition Module & Handheld Indicator

Una din caracteristicile principale ale gamelor TELSHACK este faptul că respectiva carcasă a acestora este echipată cu o baterie integrată, reîncărcabilă, de dimensiunea AAA. Acest lucru presupune că bateriile pot fi scoase din inel pentru a fi reîncărcate, în timp ce inelul însuși rămâne la locul lui. În caz de urgență, pot fi utilizate baterii alcaline standard de tip AAA, pentru acele situații ciudate când utilizatorul a uitat să reîncarce bateriile înainte de o cântărire critică. Opțiunea standard include furnizarea unui afișaj portabil alimentat cu baterie, cu opțiunea unui singur afișaj care poate monitoriza până la 12 inele atunci când celulele de sarcină sunt utilizate într-o configurație cu mai multe inele, fie individual, fie în cadrul aplicațiilor simultane/de echilibrare. De asemenea, bateria prezintă o durată de viază continuă de 200 de ore.

Totodată, poate fi furnizată o bobină opțională de centralizare pentru a contribui la îmbunătățirea preciziei generale a aplicațiilor critice de tensiune a cablului.

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage