Noutăți : Indicator portabil pentru celule de sarcină, alimentate cu baterie - Disponibil cu calibrare gratuită

Indicator portabil pentru celule de sarcină, alimentate cu baterie - Disponibil cu calibrare gratuită

TR150 Battery Powered Handheld Load Cell Indicator

Indicatorul portabil de sarcină TR150 produs de LCM Systems reprezintă un instrument de precizie versatil și intuitiv, ideal pentru a fi utilizat de producătorii de echipamente originale și de către clienții finali în egală măsură. Unitatea portabilă, etanșată la condițiile de mediu, a fost concepută specific pentru precizie și versatilitate. Aceasta poate fi utilizată cu gama completă de tehnologie de senzori LCM Systems ca parte a sistemelor portabile de celule de sarcină și calibrare sau ca inel, element de legătură de sarcină sau afișaj de sarcină pentru angajarea flotei. De asemenea, LCM Systems oferă calibrare gratuită a sistemului în cazul în care acesta este comandat împreună cu orice senzor din gama extinsă a companiei. 

Având doar șase chei de acces, operatorul poate configura ușor unitatea, iar meniul de configurare permite setarea unei valori de tarare, rezoluției afișajului, ratei de filtrare, decuplarea automată și selectarea modului cu consum redus de pe panoul frontal. Această opțiune de meniu permite totodată utilizatorului să personalizeze răspunsul instrumentului la aplicație. TR150 acceptă o intrare de până la 50mV/V, fiind disponibile două domenii separate, ceea ce presupune că instrumentul poate să citească și să afișeze doi parametri separați. Variabilele pot fi setate pentru fiecare domeniu, inclusiv zero și filtrare.

Inginerii din cadrul LCM Systems sunt conștienți că problemele de putere sunt importante în momentul proiectării instrumentelor portabile. TR150 încorporează o caracteristică unică de economie energetică, ceea ce presupune că, atunci când este activată, conectarea unei punți de 350 ohmi poate genera o capacitate a bateriei de până la 450 de ore. În modul normal de alimentare este obținută o capacitate a bateriei de până la 35 de ore. TR150 încorporează, de asemenea o instalație de decuplare, care poate fi setată în timpul configurării la intervale de creștere periodică de 1 minut, până la 99 de minute.

Sunt disponibile numeroase opțiuni, inclusiv o ieșire RS232, baterii și acumulatoare pentru baterii, precum și o husă din piele pentru transport.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage