Noutăți : Celulele de sarcină de legătură furnizate de LCM Systems sunt disponibile acum și în varianta standard

Celulele de sarcină de legătură furnizate de LCM Systems sunt disponibile acum și în varianta standard

TLL Stainless Steel Load Monitoring Link Load Cell

Ca urmare a creșterii substanțiale a popularității și vânzărilor gamei sale de celule de sarcină de legătură, LCM Systems are plăcerea de a anunța disponibilitatea Celulelor de sarcină de legătură cu auto-indicare (SILL) și a Celulelor de sarcină de legătură cu radio telemetrie (RILL) aca produse de stoc. Ultima introducere presupune faptul că clienții care au utilizat anterior aceste celule de sarcină specializate, realizate la comandă, pentru aplicații de ridicare și cântărire, pot alege acum dintr-o gamă standard de produse cu timpi mai rapizi de livrare și prețuri reduse. Legătura de monitorizare a sarcinii TILL din oțel inoxidabil este în continuare disponibilă ca produs specializat și poate fi fabricată conform cerințelor speciale ale clienților. Cu toate acestea, în curând va fi disponibilă în stoc și o versiune standard a acestui produs, precum și o nouă versiune de telemetrie wireless. Noile produse vor fi anunțate online la adresa www.lcmsystems.com, precum și în presa comercială.

RILL Wireless Telemetry Link Load Cell

Realizate din aluminiu cu rezistență mare la rupere, atât modelul SILL, cât și modelul RILL sunt ușoare, în timp ce fantele inelului prezintă o bucșă din oțel pentru a se asigura robustețea și rezistența la uzură a acestora. Ambele game de produse sunt ușor de instalat și pot fi fabricate pentru a corespunde dimensiunilor standard de inele. Celula de sarcină de legătură cu auto-indicare, beneficiind de un domeniu cuprins între 2,5 tone și 200 de tone, dispune de un afișaj integral, iar greutatea sau forța aplicată poate fi afișată în t, kg, lb sau kN, în funcție de selecția utilizatorului. De asemenea, o alarmă integrată va avertiza operatorul în momentul atingerii unui nivel aplicat. Celulele de sarcină de legătură RILL utilizează o frecvență radio fără licență de 2,4GHz și sunt echipate cu un indicator portabil alimentat cu baterie care afișează sarcina în tone. Acestea pot fi furnizate ca legături simple sau pot fi integrate de inginerii tehnicieni ai LCM în sisteme radio mult mai puternice.

SILL Self Indicating Link Load Cell

Disponibilă în prezent ca produs specializat, elementul de legătură pentru monitorizarea sarcinii (TLL) este construit integral din oțel inoxidabil și poate fi furnizat cu o sarcină nominală cuprinsă între 5 tone și 100 de tone.

Etanșată la condițiile de mediu conform IP66, elementele de legătură de sarcină sunt furnizate în mod normal cu o fișă și o priză de specificații MIL, deși, întrucât celulele sunt fabricate ”la cerere”, acestea pot fi furnizate conform specificațiilor exacte, inclusiv cu privire la dimensiune, domeniu și putere. Toate produsele sunt ușor de instalat și, la fel ca în cazul SILL și RILL, pot fi corelate dimensiunilor standard de inele sau inelelor furnizate ca parte a pachetului complet. Seria TLL poate fi combinată c gama extinsă de instrumente de măsură și control furnizată de LCM Systems pentru a asigura un sistem complet de monitorizare a sarcinii.


 

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage