Noutăți : Celulele de sarcină cu grindă de forfecare de la LCM Systems - Ideale pentru aplicațiile de cântărire

Celulele de sarcină cu grindă de forfecare de la LCM Systems - Ideale pentru aplicațiile de cântărire

SBL-2 Alloy Steel Shear Beam Load Cell

Gama versatilă SBL-2 de celule de sarcină cu grindă de forfecare, produsă de LCM Systems, a fost concepută pentru a fi utilizată cu o gamă largă de aplicații de cântărire de la cântărirea vaselor la cântare de podea la autocamioane cu paleți. Fabricată din oțel-aluminiu nichelat, cu o sarcină nominală cuprinsă între 250 și 2000kg, instalația este totodată îmbunătățită de numărul de opțiuni de montaj posibile. Acestea includ ansambluri pentru piciorul platformei, montajul pe vas, precum și dispozitive de montare anti-șoc. 

Etanșate la condițiile de mediu conform IP67, celulele de sarcină SBL-2 pot fi utilizate în condiții aspre sau dure, unde inginerii de proiectare se pot asigura că precizia nu va fi compromisă. Furnizați individual sau împreună cu instrumentele de măsură și control LCM pentru un sistem complet, toți senzorii beneficiază de asistență tehnică extinsă, precum și de o echipă de ingineri interni care pot oferi consultanță cu privire la cele mai bune celule de sarcină cu grindă de forfecare pentru aplicațiile individuale.

De asemenea, LCM Systems furnizează o gamă de celule de sarcină realizate integral din oțel inoxidabil sudat. La fel ca în cazul gamei SBL-2, aceste celule de sarcină au fost special concepute pentru aplicații de cântărire și pot fi, de asemenea, utilizate în cadrul instalațiilor ce necesită măsurarea forței. Cu o sarcină nominală cuprinsă între 5kg și 500kg, celulele de sarcină sunt disponibile și cu o varietate de opțiuni de montaj, în funcție de cerințele clientului. Aplicații tipice ale acestor produse includ cântare suspendate, utilaje de testare a capacității de întindere și dinamometre. 

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage