Noutăți : Amplificatoare tensometrice analogice cu calibrare gratuită

Amplificatoare tensometrice analogice cu calibrare gratuită

SGA Analogue Strain Gauge Amplifier

Gama SGA cu specificații superioare de amplificatoare tensometrice analogice a fost concepută pentru uz general și oferă un nivel de flexibilitate care face ca aceste amplificatoare să fie perfecte pentru utilizarea în numeroase configurații, ideale pentru clienții fabricanților de echipamente originale. În plus, LCM Systems oferă servicii de calibrare gratuită atunci când orice produs din gama SGA este achiziționat împreună cu celule de sarcină LCM.

Una din caracteristicile principale ale gamei SGA este excitația foarte stabilă a punții coroborată cu flexibilitatea amplificatoarelor. Cele două versiuni, SGA/A de 110/230V, alimentată cu curent alternativ, și SGA/D de 18-24V, alimentată cu curent continuu oferă excitație la bord de 10vc.c. sau 5vc.c. și au capacitatea de a alimenta până la 4 punți tensometrice x 350ohmi. Și selectabilitatea utilizatorilor a reprezentat un element cheie pentru proiectarea acestor amplificatoare. Orice senzor cu un domeniu de sensibilitate cuprins între ±0,06 și 29mV/V poate fi amplificat pentru a transmite rezultate de ±10V, ±5V, 0-10V, 0-5V, 0-20mA sau 4-20mA, iar prin utilizarea unei combinații de comutatoare și un potențiometru, utilizatorii dispun de o compensație selectabilă de ±70% FS. De asemenea, poate fi specificat un domeniul larg de filtrare, de la 1Hz la 5kHz.

Amplificatoarele SGA sunt furnizate împreună într-o carcasă de câmp ABS IP65, cu garnituri de etanșare a cablurilor. Versatilitatea acesteia presupune că poate fi integrată cu sisteme mai mari de instrumente de măsură și control sau că poate fi calibrată pentru utilizare cu orice senzor LCM. Aplicațiile tipice includ sisteme de măsurare a forței, configurații simple de cântărire și un dispozitiv pentru convertirea semnalelor celulelor de sarcină pentru aplicațiile operate prin caburi lungi.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage