Noutăți : Celule de sarcină cu inel pentru medii aspre

Celule de sarcină cu inel pentru medii aspre

SHK-B Bow Type Crosby Cabled Shackle Load Cell

LCM Systems, unul din cei mai importanți proiectanți și fabricanți de celule de sarcină și sisteme de monitorizare a sarcinii din Regatul Unit, are plăcerea de a anunța introducerea unei game inovatoare de celule de sarcină cu inel concepute special pentru aplicații de ridicare și cântărire în medii aspre și dure. Ideali pentru utilizarea în aplicații pentru cântărirea macaralei la locul de ridicare, monitorizarea tensiunii cablului și monitorizarea siguranței sarcinii macaralei, senzorii sunt disponibili cu versiuni de telemetrie cablată sau wireless.

Ținând mereu cont de nevoile și preferințele clienților, LCM Systems poate furniza versiuni cablate cu inele Crosby în varianta standard sau opțional cu inele Greenpinä Siguranța este crucială pentru aplicații solicitante în care sunt utilizate aceste celule de sarcină, iar utilizarea unor inele de calitate superioară este esențială pentru respectarea standardelor și reglementărilor de siguranță, precum și pentru menținerea integrității.

Celulele de sarcină cu inel de tip SHK-D utilizează Crosby G2150 și sunt disponibile într-un domeniu cuprins între 1 tonă și 35 de tone, în timp ce seria cablată SHK-B dispune de o sarcină nominală de până la 400 de tone, utilizând fie Crosby G2130, fie G2140. Toate bolțurile inelelor de sarcină sunt realizate din oțel-carbon cu rezistență mare la rupere și supuse unei sarcini de probă de până la 150% din sarcina nominală normală. Produsul standard este etanșat conform IP66 pentru a proteja împotriva condițiilor atmosferice aspre. Toate celulele de sarcină din serie sunt ușor de instalat și pot fi furnizate cu o gamă de instrumente de măsură și control pentru un sistem complet de monitorizare a sarcinii.

Pentru inginerii care necesită opțiunea de telemetrie, gama TELSHACK utilizează elemente electronice încorporate de telemetrie wireless care operează la o frecvență fără licență de 2,4Ghz. Sunt oferite două game: Gama Telshack-D poate fi utilizată pentru cântăriri cuprinse între 12 tone și 35 de tone, în timp ce gama TELSHACK-B poate fi utilizată pentru aplicații de până la 400 de tone. Ambele game pot fi furnizate cu inele Crosby sau Greenpinä, iar inginerii proiectanți experimentați din cadrul LCM Systems pot asigura consultanță specializată privind inelul corect pentru fiecare aplicație.

TELSHACK-B Wireless Telemetry Crosby Bow Shackle Load Cell

Una din caracteristicile principale ale gamelor TELSHACK este faptul că respectiva carcasă a acestora este echipată cu o baterie integrată, reîncărcabilă. Acest lucru presupune că bateriile pot fi scoase din inel pentru a fi reîncărcate, în timp ce inelul însuși rămâne la locul lui. Opțiunea standard include furnizarea unui afișaj portabil alimentat cu baterie, cu opțiunea unui singur afișaj care poate monitoriza până la 12 inele atunci când celulele de sarcină sunt utilizate într-o configurație cu mai multe inele, fie individual, fie în cadrul aplicațiilor simultane/de echilibrare.

Gama standard de celule de sarcină cu inel furnizată de LCM Systems poate furniza o soluție ideală și sigură pentru numeroase aplicații. Cu toate acestea, pentru cerințele mai complexe, Departamentul tehnic al LCM va lucra îndeaproape cu inginerii de aplicație pentru a furniza sisteme personalizate și eficiente pentru cele mai complexe aplicații.
- final 
 

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage