Noutăți : Sistem industrial nou și inovator de telemetrie wireless lansat de LCM Systems

Sistem industrial nou și inovator de telemetrie wireless lansat de LCM Systems

T24-HA Wireless Telemetry Advanced Handheld Indicator

LCM Systems are plăcerea de anunța disponibilitatea unui sistem nou și inovator de telemetrie wireless pentru achiziția multiplă de date în timp real. Gama T24 reprezintă un set versatil de produse, bazate în jurul dispozitivelor proprietare de achiziție, care poate fi amestecat și potrivit pentru a furniza citiri de calitate superioară de la distanță pentru aplicațiile critice. Unitățile cu raport scăzut de putere permit colectarea datelor pe parcursul mai multor ani fără putere susținută, fiind astfel considerate mai eficiente din punct de vedere al costurilor față de sistemele cablate.

Principala caracteristică a seriei T24 este designul modular Un modul de achiziție poate furniza date mai multor dispozitive de ieșire, iar dispozitivele de ieșire pot accepta date de la mai multe module de achiziție. Orice punte tensometrică, senzor de ieșire de tensiune sau curent poate integra dispozitive de achiziție cu gama T24 pentru a crea sisteme de monitorizare a instrumentelor de măsură și control wireless cu un câmp vizual direct de 120 de metri, care poate fi prelungit și mai mult prin utilizarea antenelor sau amplificatoarelor pasive. Inginerii din cadrul LCM Systems pot furniza consultanță și îndrumări asupra modului optim în care poate fi configurat sistemul.

T24-SO

Sunt disponibile mai multe module de achiziție. În cazul tensometrelor, există un dispozitiv de măsurare cu patru fire - T24-SA, în timp ce achiziția de tensiune pentru T24-VA acceptă 0-10V, T24-IA acceptă 0-20mA, potrivit pentru o gamă largă de senzori cu o ieșire de 4-20mA. Acest lucru presupune că poate fi monitorizată o gamă largă de senzori, inclusiv celule de sarcină, inclinometre, accelerometre, LVTD (transformator liniar variabil diferențial) de deplasare, presiune, temperatură, umiditate, pH și de șoc.

Rezultatele în timp real pentru mai multe intrări pot fi afișate pe un dispozitiv static sau portabil, amândouă putând fi furnizate de LCM Systems. În mod alternativ, ieșirea cu achiziție unică poate fi transmisă utilizând un Modul de ieșire analogică T24-AO1 către un aparat înregistrator.

Software-ul și accesoriile includ antene și baterii, precum și software-ul Toolkit T24 oferit gratuit, un pachet compatibil cu Windows pentru configurarea și calibrarea tuturor modulelor T24.

LCM Systems poate oferi o soluție de sistem complet integrat format din celule de sarcină și produse de telemetrie wireless, constituite într-o soluție complet funcțională și personalizată, concepută pentru a îndeplini cerințele specifice ale clienților.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage