Noutăți : Amplificator sub-miniatural, de mare performanță de tip "In-Cell" furnizat de LCM Systems

Amplificator sub-miniatural, de mare performanță de tip "In-Cell" furnizat de LCM Systems

ICA In-Cell Analogue Strain Gauge Amplifier

Prin încorporarea unui amplificator ”in-cell” din a doua generație (ICA) produsă de LCM Systems, inginerii pot converti intrarea unui tensometru într-o ieșire de tensiune sau curent. Acest amplificator de performanță superioară, sub-miniatural, poate fi utilizat pentru aplicații interne cu celule de sarcină bazate pe tensometre, traductoare de presiune sau traductoare de cuplu.

Disponibil în șase versiuni diferite cu o gamă largă de ieșiri pentru curent și tensiune, datorită construcției robuste, acest cel mai recent amplificator a fost, de asemenea, conceput pentru instalare rapidă și facilă. Având o înălțime maximă de numai 7,6mm, o excitație standardizată de 5v c.c. și găuri de trecere placat pentru conexiuni cu sârmă, versatilitatea sa îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații pentru producătorii de echipamente originale. Polaritatea inversă, protecția la scurt circuit și o procedură de calibrare rapidă reprezintă doar câteva din celelalte caracteristici ale acestei game de amplificatoare aprobate de CE.

Conform lui Steve Sargeant, Director general, LCM Systems este una din puținele companii care dispun de un amplificator potrivit pentru integrarea în celulele de sarcină. ”Această tehnologie a fost disponibilă timp de mulți ani și este utilizată la scară largă în traductoarele de presiune”, explică acesta. ”Cu toate acestea, nu a fost cu adevărat utilizat cu celule de sarcină, însă prezintă beneficii considerabile. Semnalul obținut de la celula de sarcină pre-condiționată și pre-calibrată poate reduce timpul de instalare și poate reduce costurile instrumentelor de măsură și control în decursul timpului.

LCM Systems poate integra ICA-ul în majoritatea produselor de tip senzor din gama sa cuprinzătoare. Pentru aplicațiile unde acest lucru nu este posibil, poate fi utilizată o carcasă mică, în linie, pentru încorporarea ICA.

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage