Produse : Celule de sarcină

Celulă de sarcină (Load Cell) - Introducere

LCM Systems dispune de 30 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea unei game largi de produse cu celule de sarcină standard și personalizate. Celulele noastre de sarcină asigură o performanță și o fiabilitate superioare chiar și în mediile cele mai ostile, inclusiv în aplicațiile submarine, de industrie grea și marine. Având o gamă de celule de sarcină care încep de la capacități de 25g și ajung până la peste 1000 de tone, dispunem de competența necesară pentru a vă furniza soluția perfectă de celule de sarcină în funcție de cerințele dumneavoastră specifice. De asemenea, furnizăm o gamă largă de aparataj aferent celulelor de sarcină.

Beneficiile celulelor de sarcină LCM:

Gama de celule de sarcină LCM (faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a vedea detaliile complete ale produsului)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informații generale Despre tipurile de celulă de sarcină:

Celula de sarcină este un dispozitiv foarte exact, utilizat pentru a măsura greutatea sau forța de comprimare, tensionare, încovoiere sau forfecare. Celula de sarcină în sine este un traductor utilizat pentru a converti forța într-un semnal electric. Acest semnal măsoare de obicei numai câțiva milivolți și necesită adesea amplificare înainte să poată fi folosit.

Există mai multe tipuri diferite de celule de sarcină disponibile, concepute pentru a îndeplini cerințele numeroaselor aplicații proiectate pentru celule de sarcină.

Celula de sarcină de compresie este concepută exclusiv pentru măsurarea forțelor de compresie sau ”apăsare”. Acestea sunt ideale pentru aplicațiile de cântărire generală, în special pentru cântărirea silozurilor și vaselor care sunt adesea încorporate atât în sisteme simple, cât și în sisteme complexe cu centru de greutate.

Celula de sarcină de tensiune este concepută pentru a măsura sarcinile de întindere sau ”tragere”. Utilizarea tipică a celulei de tensiune presupune cântarele suspendate, fiind, de asemenea, recunoscute pentru cântărirea ve. În cadrul laboratoarelor, acestea reprezintă soluția standard pentru aplicațiile generale de măsurare a forței.

După cum reiese și din denumire, aceste celule de sarcină reprezintă o combinație a celor două categorii de mai sus. Aceste celule de sarcină pot măsura atât forțele de comprimare, cât și sarcinile de întindere. Aplicațiile tipice includ sistemele de testare și cântărire a componentelor. Aceste celule de sarcină sunt disponibile sub toate formele și mărimile, iar ultimele progrese includ celule de sarcină mici, dar puternice, care pot fi utilizate în zonele unde spațiul este limitat.

Dozele tensometrice de încovoiere sau forfecare sunt probabil celulele de sarcină cele mai frecvente, întrucât acestea sunt extrem de versatile și pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicații. Sunt în special potrivite pentru încorporarea în aparatajul de cântărire, precum cântare, dinamometre și utilaje de testare a întinderii.

Inelul este o piesă din metal în formă de U, cu o brățară sau un bolț de-a lungul deschiderii. Aceste sunt utilizate frecvent în cadrul sistemelor de capelaj din industria maritimă, în macarale industriale și în industria divertismentului, unde inelele sunt utilizate pentru sistemele de iluminare și decor. În cazul inelelor de măsurare a sarcinii, un bolț de sarcină este încorporat în designul inelului, astfel încât sarcina să poată fi monitorizată. Acestea sunt adesea disponibile atât în varianta cablată, cât și în cea necablată (wireless).

Bolțurile de sarcină pentru cântărire sunt concepute pentru mai multe aplicații diverse ca înlocuitori direcți pentru brățări sau bolțuri pivotante. Acestea prezintă mai multe avantaje față de alți senzori de sarcină în sensul în care nu necesită în mod normal nicio modificare a structurii mecanice care este monitorizată. Sunt utilizate în mod obișnuit pentru funii, lanțuri, suporți de frână, scripeți, inele, lagăre monobloc și pivoți.

Elementele de legătură cu monitorizare de sarcină sunt concepute, după cum sugerează și numele, ca element de legătură între inel și obiectul care urmează să fie măsurat. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit pentru aplicațiile de ridicare și cântărire, în special în medii aspre. Sarcina poate fi afișată fie direct pe articulație, fie pe un indicator separat. Produsele cuplate și de telemetrie sunt disponibile pentru o versatilitate sporită, iar aceste produse pot fi adesea închiriate pentru aplicații unice.

LCM Systems vă poate ajuta să selectați celula de sarcină adecvată pentru aplicația dumneavoastră. În asta constă experiența noastră! Nu încercați să parcurgeți cu greu numeroasele date ale fabricantului, când puteți efectua un singur apel către LCM Systems.

Pentru informații suplimentare privind celulele de sarcină și selectarea acestora, vă rugăm să vizitați paginile noastre despre informațiile tehnice privind celulele de sarcină.

Copyright © 2019 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage