Produse : Instrumente de măsură și control : Wireless Instrumentele : Modul de achiziţie a intrărilor în curent şi tensiune, pentru telemetrie, T24-VA şi T24-IA

Modul de achiziţie a intrărilor în curent şi tensiune, pentru telemetrie, T24-VA şi T24-IA

T24-VA & T24-IA

Caracteristici

  • Sistem radio bidirecţional care asigură integritatea datelor
  • Consum de putere foarte redus, care prelungeşte durata de viaţă a bateriilor
  • Dimensiune foarte redusă
  • Rază de acţiune wireless până la 120m (400 picioare)
  • Scutire de licenţă la nivel mondial pentru radio-frecvenţa de 2.4GHz
  • Opţiune pentru conectarea la un dispozitiv portabil distant sau interfaţă PC pentru captare de date
  • Pornire / oprire de la distanţă (standby / pornire)
  • Configurare uşoară prin PC cu ajutorul unei staţii centrale şi a unui pachet software de telemetrie

Dispozitivele din seria T24-VA şi IA reprezintă module convertoare de înaltă performanţă, de tensiune (0-10V) şi curent (0-21mA calibrat la intervalul 4-20mA) în radio-telemetrie, asigurând măsurători de mare precizie cu ajutorul telemetriei bidirecţionale. Destinate utilizării în orice activitate de măsurare, de la cuplu până la greutate, de la vibraţie până la debit, dispozitivele din seria T24 oferă utilizatorilor o soluţie completă pentru cerinţele lor specifice.

Aceste module reprezintă elemente ale unui sistem simplu de măsurare care oferă posibilitatea de colectare a măsurătorilor din diverse surse, permiţând colectarea precisă şi imediată a datelor fără a necesita lucrări complexe de cablare.

Datele pot fi transmise de la un modul analogic pe 2.4 GHz către mai multe tipuri de receptoare, inclusiv dispozitivul portabil T24-HS-LS, simplu şi intuitiv, cu 2 butoane, care captează şi afişează datele. Dispozitivul T24-HS-LS realizează de asemenea funcţia de activare a T24-VA atunci când este pornit, şi trecându-l în standby atunci când este oprit. Intervalul larg al temperaturii de operare şi tehnologia robustă asigură posibilitatea de utilizare a acestui modul în medii dificile fizic sau electric.

Semnalul radio fără licenţă 2.4GHz asigură o rază de acţiune pe distanţă liberă de 120 metri (400 picioare), care poate fi extinsă prin utilizarea unui repetor. Utilizarea celei mai recente tehnologii radio DSSS minimalizează interferenţele radio locale
şi asigură integritatea şi securitatea datelor.

Societatea LCM Systems poate livra produsele T24 integrate în sisteme complete care întrunesc cerinţele unor diverse tipuri de aplicaţii. Vă rugăm să contactai personalul tehnic al societăţii LCM pentru a analiza cerinţele dvs. legate de telemetria wireless.

Specificații

T24-VA T24-IA-specifications

Dimensiuni

T24-VA T24-IA-drawing

Descărcări

Instrumente de control recomandate

Vă recomandăm următoarele Instrumente de măsură și control suplimentare, care pot îmbunătăți și mai mult performanțele acestui produs în aplicația dvs.:-

Opțiuni

Acest produs wireless a fost conceput pentru a fi utilizat ca parte a sistemului wireless T24, LCM Systems vă poate ajuta în selecția modulelor T24 în funcție de cerințele aplicației dumneavoastră. De asemenea, putem proiecta și configura întregul sistem pentru dumneavoastră, astfel încât să fie gata de utilizare la livrare.

Aplicații

  • Conversia wireless a senzorilor de proces

Cumpără acum

Contact Us
Back to ListingPrevious

Copyright © 2018 LCM Systems

LCM Systems (România) • Strada Stefan Cel Mare 26a • Tunari • cod. 077180 • Ilfov • România
Cod unic de înregistrare (GB 785 3956 71) și Nr. Reg. Comerțului (2057541).

Powered By Intergage