You are here

Error message

In order to filter by the "in queue" property, you need to add the Entityqueue: Queue relationship.

Celule de sarcină

LCM Systems dispune de 30 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea unei game largi de produse cu celule de sarcina standard si personalizate. Celulele noastre de sarcina asigura o performanta si o fiabilitate superioare chiar si in mediile cele mai ostile, inclusiv in aplicatiile submarine, de industrie grea si marine. Avand o gama de celule de sarcina care incep de la capacitati de 25g si ajung pana la peste 1000 de tone, dispunem de competenta necesara pentru a va furniza solutia perfecta de celule de sarcina in functie de cerintele dumneavoastra specifice. De asemenea, furnizam o gama larga de aparataj aferent celulelor de sarcina.

Beneficiile celulelor de sarcina LCM 

  • Exactitate superioara
  • Operare fiabila, pe termen lung
  • Usurinta de instalare
  • Calibrate la standardele
  • nationale Personalizabile pentru a satisface nevoile specifice ale clientului
  • Sunt disponibile versiuni de telemetrie

General Information About Celule de sarcina

Celula de sarcina este un dispozitiv foarte exact, utilizat pentru a masura greutatea sau forta de comprimare, tensionare, incovoiere sau forfecare. Celula de sarcina in sine este un traductor utilizat pentru a converti forta intr-un semnal electric. Acest semnal masoare de obicei numai cativa milivolti si necesita adesea amplificare inainte sa poata fi folosit.

Exista mai multe tipuri diferite de celule de sarcina disponibile, concepute pentru a indeplini cerintele numeroaselor aplicatii proiectate pentru celule de sarcina.

LCM Systems va poate ajuta sa selectati celula de sarcina adecvata pentru aplicatia dumneavoastra. In asta consta experienta noastra! Nu incercati sa parcurgeti cu greu numeroasele date ale fabricantului, cand puteti efectua un singur apel catre LCM Systems.

Pentru informatii suplimentare privind celulele de sarcina si selectarea acestora, va rugam sa vizitati paginile noastre despre informatiile tehnice privind celulele de sarcina.

Celula de sarcina de compresie este conceputa exclusiv pentru masurarea fortelor de compresie sau ”apasare”. Acestea sunt ideale pentru aplicatiile de cântarire generala, în special pentru cântarirea silozurilor si vaselor care sunt adesea încorporate atât în sisteme simple, cât si în sisteme complexe cu centru de greutate.

Celula de sarcina de tensiune este conceputa pentru a masura sarcinile de întindere sau ”tragere”. Utilizarea tipica a celulei de tensiune presupune cântarele suspendate, fiind, de asemenea, recunoscute pentru cântarirea ve. În cadrul laboratoarelor, acestea reprezinta solutia standard pentru aplicatiile generale de masurare a fortei.

Dupa cum reiese si din denumire, aceste celule de sarcina reprezinta o combinatie a celor doua categorii de mai sus. Aceste celule de sarcina pot masura atât fortele de comprimare, cât si sarcinile de întindere. Aplicatiile tipice includ sistemele de testare si cântarire a componentelor. Aceste celule de sarcina sunt disponibile sub toate formele si marimile, iar ultimele progrese includ celule de sarcina mici, dar puternice, care pot fi utilizate în zonele unde spatiul este limitat.

Inelul este o piesa din metal in forma de U, cu o bratara sau un bolt de-a lungul deschiderii. Aceste sunt utilizate frecvent in cadrul sistemelor de capelaj din industria maritima, in macarale industriale si in industria divertismentului, unde inelele sunt utilizate pentru sistemele de iluminare si decor. In cazul inelelor de masurare a sarcinii, un bolt de sarcina este incorporat in designul inelului, astfel incat sarcina sa poata fi monitorizata. Acestea sunt adesea disponibile atat in varianta cablata, cat si in cea necablata (wireless).

Elementele de legatura cu monitorizare de sarcina sunt concepute, dupa cum sugereaza si numele, ca element de legatura între inel si obiectul care urmeaza sa fie masurat. Acestea sunt utilizate în mod obisnuit pentru aplicatiile de ridicare si cântarire, în special în medii aspre. Sarcina poate fi afisata fie direct pe articulatie, fie pe un indicator separat. Produsele cuplate si de telemetrie sunt disponibile pentru o versatilitate sporita, iar aceste produse pot fi adesea închiriate pentru aplicatii unice.

Dozele tensometrice de încovoiere sau forfecare sunt probabil celulele de sarcina cele mai frecvente, întrucât acestea sunt extrem de versatile si pot fi utilizate pentru o gama larga de aplicatii. Sunt în special potrivite pentru încorporarea în aparatajul de cântarire, precum cântare, dinamometre si utilaje de testare a întinderii.

Bolturile de sarcina pentru cântarire sunt concepute pentru mai multe aplicatii diverse ca înlocuitori directi pentru bratari sau bolturi pivotante. Acestea prezinta mai multe avantaje fata de alti senzori de sarcina în sensul în care nu necesita în mod normal nicio modificare a structurii mecanice care este monitorizata. Sunt utilizate în mod obisnuit pentru funii, lanturi, suporti de frâna, scripeti, inele, lagare monobloc si pivoti.

We manufacture and supply a wide selection of wireless load cells that are ideal for situations where the use of traditional cabled load cells would limit distance or movement.