MAX Sistem extensibil analogic modular

Acest sistem modular de amplificare ofera utilizatorului ocazia de a configura un instrument de control si procesare a semnalului în functie de cerintele sale specifice, de la cele mai simple la cele mai complexe. El este de tip analogic, placile de intrare fiind configurate sa furnizeze iesiri pe o magistrala de placa de baza în intervalul 0-10Vdc. Structura modulara permite adaugiri ulterioare la sistem, în scopul dezvoltarii acestuia. Acest sistem este alcatuit dintr-o placa de baza fixata rigid cu mai multe optiuni de placi secundare conectate la terminale, pentru executarea diverselor functii necesare aplicatiei respective.

Placa de baza PCB este prevazuta cu o sectiune integrata dedicata alimentarii electrice, care permite functionarea sistemului la 12Vdc, 24Vdc sau 110/240Vac. Aceste optiuni trebuie stabilite la momentul comenzii. Sunt disponibile doua dimensiuni pentru placa de baza, cu capacitati de 5 sau 11 module conectabile. Fiecare sistem finalizat este încorporat într-o carcasa din aluminiu turnat sub presiune, cu o clasa de protectie IP65. Cablajul se realizeaza prin presetupe nichelate si catre terminale numerotate de pe fiecare placa secundara.

O magistrala cu multe cai de semnal, control si alimentare este instalata pe toata lungimea placii de baza. Pot fi instalate pâna la 4 placi de intrare, plus o placa de însumare si / sau comutatie care iese catre canale dedicate sau magistrale de grup. În general se instaleaza o placa de test pentru a permite monitorizarea tuturor magistralelor cu ajutorul unui multimetru.

max specifications1 ro

max specifications2 ro

max dimensions ro

  • Monitorizarea si controlul sarcinii macaralelor
  • Sisteme de control al palanelor
  • Conversia semnalelor de iesire multi-canal ale celulelor de sarcina
  • Sisteme de echilibrare

Cere oferta pentru MAX Sistem extensibil analogic modular